5. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Radissoni hotell müüdi brittidele

Tallinna uhkemaid hotelle Radisson SAS leidis eelmisel nädalal uue omaniku, ostjaks oli Briti kinnisvarafirma Boultbee.

Radissoni endine omanik oli SRV kontserni kinnisvaraarendaja Pontos, kirjutas Eesti Ekspress.

Boultbee üks omanikest Steve Boultbee Brooks ütles, et pärast Sikupilli keskuse ostu otsiti veelgi häid ostuvõimalusi.

Sikupilli keskuse ostis Boultbee 700 miljoni krooniga Merkolt ning Hillar Tederi ja Jüri Käo firmadelt tänavu märtsis. Seejärel tegid britid hiiglasliku tehingu Rootsis, omandades 17,7 miljardi krooni eest korraga 10 kaubanduskeskust Stockholmi kesklinnas, eelmisel aastal aga osteti 5,4 miljardi krooniga Kamppi kaubanduskeskus Helsingis. Müüjaks oli taas SRV.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785