2. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rime Kinnisvara: anname inimestele korteri soodsama hinnaga

Rime Kinnisvara alandas Luha 16 kortermajas allesjäänud korterite hindu ligi poole miljoni krooni võrra.

„Muutsime oluliselt hinnakirja, et kiirendada allesjäänud korterite müügitempot” sõnas Rime Kinnisvara elamispindade osakonna juhataja Monica Meldo. „Praeguses turuolukorras, kus paljud arendajad meelitavad uusi kliente erinevate lisahüvede ja boonustega, otsustasime et me ei hakka oma kliente peibutama igasuguste hüvedega," kommenteeris Meldo, et annavad klientidele seda, mida nad tegelikult soovivad – korteri soodsama hinnaga.

Juuli alguse seisuga on kortermajas saadaval 33 korterit. Kahetoaliste korterite hinnad langesid kuni 340 000.-, suuremate korterite hinnad kuni 470 000.-.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785