2. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reformierakond: Aasa tegevus Raadikul on taunitav

Tänasest Äripäevast saame teada keskerakondlasest abilinnapea Taavi Aasa salaplaanidest Raadiku piirkonnas Lasnamäel, kus OÜ-lt Raadiku Arendus munitsipaaleluruumide hanke tulemusi soovitakse pikendada 10-lt aastalt 30-le vassimise teel, teatas erakond.

Reformierakonna arvates on see taas näide linnajuhtimise ebaeetilisusest ja sealjuures on kahetsusväärne, et samalaadne hämar tegevus toimub linnapea Savisaare teadmisel ja dikteerimisel juba pikka aega.

"Reformierakonna meelest vajab antud küsimus tõsisemat uurimist ja linnavolikogu revisjonikomisjon peab andma antud tegutsemisele oma hinnangu" sõnas Reformierakonna fraktsiooni liige ja linnavolikogu revisjonikomisjoni esimees Üllar Lanno. "Me ei saa olla nõus järjekordse k-tehinguga, kus linn paiskab tuulde üle 3,7 miljardi krooni" sõnas Lanno.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785