2. juuli 2007

Reformierakond: Aasa tegevus Raadikul on taunitav

Tänasest Äripäevast saame teada keskerakondlasest abilinnapea Taavi Aasa salaplaanidest Raadiku piirkonnas Lasnamäel, kus OÜ-lt Raadiku Arendus munitsipaaleluruumide hanke tulemusi soovitakse pikendada 10-lt aastalt 30-le vassimise teel, teatas erakond.

Reformierakonna arvates on see taas näide linnajuhtimise ebaeetilisusest ja sealjuures on kahetsusväärne, et samalaadne hämar tegevus toimub linnapea Savisaare teadmisel ja dikteerimisel juba pikka aega.

"Reformierakonna meelest vajab antud küsimus tõsisemat uurimist ja linnavolikogu revisjonikomisjon peab andma antud tegutsemisele oma hinnangu" sõnas Reformierakonna fraktsiooni liige ja linnavolikogu revisjonikomisjoni esimees Üllar Lanno. "Me ei saa olla nõus järjekordse k-tehinguga, kus linn paiskab tuulde üle 3,7 miljardi krooni" sõnas Lanno.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688