2. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Helenius: Eestis hakkame arendama vaid ärikinnisvara

Uue kinnisvarafirma Trigon Property Development eesmärk on arendada mitmesugust kinnisvara Ida- ja Kesk-Euroopas, Eestis aga söandab ettevõte esialgu investeerida vaid äripindade arendusse.

"Tahame ühineda teiste Ida- ja Kesk-Euroopas plaanitavate projektidega ja olla seejuures oma tegevuses 100% läbipaistvad," ütles Viisnurga suuromanik Joakim Helenius.

Baltikumis kavatseb ettevõte Heleniuse sõnul olla ettevaatlik, kuna siin on kinnisvarasektoris riskid väga palju tõusnud. "Kavatseme investeerida turgudele, kus on väga hea kasvupotentsiaal. Eestis plaanime investeerida vaid mitteeluruumidesse," märkis Helenius.

Tema sõnul annab Viisnurga jagunemine aktsionäridele rohkelt lisaväärtust, kuna varem oli ettevõttes suur osa potentsiaalist kasutamata. "Viisnurga bilansis oli Niidu piirkond kirjas vaid mõnesaja tuhande eurose väärtusega, tegelikult hinnati selle väärtus hiljuti kordades suuremaks. Me ei võta väärtust tootmisüksuselt ära, vaid hakkame seda kasvatama," sõnas Helenius. "Ja Viisnurga aktsionärid saavad sellega ühtlasi suure kinnisvaraarendaja aktsionärideks," lisas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785