Helenius: Eestis hakkame arendama vaid ärikinnisvara

Uue kinnisvarafirma Trigon Property
Development eesmärk on arendada mitmesugust kinnisvara Ida- ja Kesk-Euroopas,
Eestis aga söandab ettevõte esialgu investeerida vaid äripindade arendusse.

"Tahame ühineda teiste Ida- ja Kesk-Euroopas plaanitavate projektidega ja olla seejuures oma tegevuses 100% läbipaistvad," ütles Viisnurga suuromanik Joakim Helenius.

Baltikumis kavatseb ettevõte Heleniuse sõnul olla ettevaatlik, kuna siin on kinnisvarasektoris riskid väga palju tõusnud. "Kavatseme investeerida turgudele, kus on väga hea kasvupotentsiaal. Eestis plaanime investeerida vaid mitteeluruumidesse," märkis Helenius.

Tema sõnul annab Viisnurga jagunemine aktsionäridele rohkelt lisaväärtust, kuna varem oli ettevõttes suur osa potentsiaalist kasutamata. "Viisnurga bilansis oli Niidu piirkond kirjas vaid mõnesaja tuhande eurose väärtusega, tegelikult hinnati selle väärtus hiljuti kordades suuremaks. Me ei võta väärtust tootmisüksuselt ära, vaid hakkame seda kasvatama," sõnas Helenius. "Ja Viisnurga aktsionärid saavad sellega ühtlasi suure kinnisvaraarendaja aktsionärideks," lisas ta.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed