Skanska alustas Rocca al Mare keskuse laiendamistöid

Skanska EMV alustas ehitustöid
kinnisvarainvesteerimisfirmale Citycon kuuluva Rocca al Mare kaubanduskeskuse
laiendamiseks.

Tööd teostatakse mitmes etapis ning täielikult renoveeritud kaubanduskeskus plaanitakse avada 2010. aasta kevadeks, vahendas Tarbija 24.

Esimeses etapis, mis lõppeb 2008. aasta kevadel, ehitatakse juurde ligi 16 000 ruutmeetrit uut müügipinda ja renoveeritakse olemasolevaid ruume. Laienemisetapi käigus kolib ümber senisest suuremale pinnale keskuse ankurrentnik Prisma. Keskuse juurdeehitus tuleb kahekorruseline, katusele ehitatakse avatud parkla 200 autole.

Alles planeerimisjärgus oleva teise ja kolmanda etapi käigus jätkub müügipindade juurdeehitamine ja keskuse renoveerimine. 2010. aastal valmiva uuenenud keskuse kogupinnaks on planeeritud ligikaudu 71 000 ruutmeetrit.

"Kavatseme keskusesse tuua suure valiku uusi kauplusi ja teenuseid, kindlasti suureneb oluliselt moebrändide, lastekaupade ja söögikohtade osa. Arvestame ka seda, et kaubakeskusest tullakse üha enam otsima mitmekülgseid ajaveetmise võimalusi," lausus Rocca al Mare kaubanduskeskuse juhataja Mati Pops.

Helsinki börsil noteeritud kinnisvarainvesteerimisfirma Citycon plaanib keskuse laiendamisse investeerida üle miljardi krooni.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed