6. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skanska alustas Rocca al Mare keskuse laiendamistöid

Skanska EMV alustas ehitustöid kinnisvarainvesteerimisfirmale Citycon kuuluva Rocca al Mare kaubanduskeskuse laiendamiseks.

Tööd teostatakse mitmes etapis ning täielikult renoveeritud kaubanduskeskus plaanitakse avada 2010. aasta kevadeks, vahendas Tarbija 24.

Esimeses etapis, mis lõppeb 2008. aasta kevadel, ehitatakse juurde ligi 16 000 ruutmeetrit uut müügipinda ja renoveeritakse olemasolevaid ruume. Laienemisetapi käigus kolib ümber senisest suuremale pinnale keskuse ankurrentnik Prisma. Keskuse juurdeehitus tuleb kahekorruseline, katusele ehitatakse avatud parkla 200 autole.

Alles planeerimisjärgus oleva teise ja kolmanda etapi käigus jätkub müügipindade juurdeehitamine ja keskuse renoveerimine. 2010. aastal valmiva uuenenud keskuse kogupinnaks on planeeritud ligikaudu 71 000 ruutmeetrit.

"Kavatseme keskusesse tuua suure valiku uusi kauplusi ja teenuseid, kindlasti suureneb oluliselt moebrändide, lastekaupade ja söögikohtade osa. Arvestame ka seda, et kaubakeskusest tullakse üha enam otsima mitmekülgseid ajaveetmise võimalusi," lausus Rocca al Mare kaubanduskeskuse juhataja Mati Pops.

Helsinki börsil noteeritud kinnisvarainvesteerimisfirma Citycon plaanib keskuse laiendamisse investeerida üle miljardi krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785