Veemees hakkab aitama kinnisvaraarendajaid ja ehitajaid

AS Tallinna Vesi toob alates 2. juulist
2007 turule uue kaubamärgi Veemees, mille all hakatakse pakkuma
eramajaomanikele, ühistutele, korteriomanikele, kinnisvaraarendajatele ja
ehitajatele vee- ning kanalisatsiooniteenustega seotud hoolde-, avarii- ja
ehitusteenuseid.

Veemees kuulub AS Tallinna Vesi koosseisu iseseisva üksusena, millel on eraldi eelarve ja eesmärgid, teatas ettevõte.

"Uue kaubamärgi väljatöötamise tingis meie soov selgemalt eristada tasulisi lisateenuseid Tallinnaga sõlmitud lepingu raames pakutavatest teenustest ja infrastruktuuri korrashoiutöödest", selgitas Tallinna Vesi äriarenduse juht River Tomera.

Veemees eesmärk on oma teenuseid osutada ka väljaspool AS-i Tallinna Vesi teeninduspiirkonda, keskendudes esmases etapis siiski Tallinna linnas ning lähivaldades elavate klientide teenindamisele.

Kui seni on AS-i Tallinna Vesi teenused olnud valdavalt seotud ettevõtte omanduses olevate varade haldamisega ja lõppesid seetõttu kinnistu liitumispunktis, siis uus üksus pakub ka kinnistusiseseid teenustöid.

"Soovime pakkuda klientidele võimalikult laiaulatuslikke professionaalseid vee ja kanalisatsiooniga seotud teenuseid. Siiani olime teatud tööde puhul sunnitud kliendid suunama teistesse ettevõtetesse, kuid nüüdsest soovime suurema osa teenustöid teostada ise kasutades ära Tallinna Vee kogemusi ja kompetentsi," lisas Tomera.

Veemees tuleb appi, kui vesi on torudes ummistuse või külmumise tõttu seisma jäänud, kraanid tilguvad või lekkivad torud vajavad vahetamist. Lisaks teostatakse torustike pesemist, filmimist ning ehitatakse uusi krundisiseseid vee- ja kanaliühendusi.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed