Viljar Arakas: Arco Vara lasi juunis kõik huvilised lava taha

Arco Vara juhatuse esimees Viljar Arakas
ütles Ober-Hausi asutaja Paul Oberschneideri sõnu kommenteerides, et on kõik
huvilised nüüd nii öelda lava taha lasknud.

"Loodan, et Oberschneiderit on valesti mõistetud ettevõtete läbipaistvuse koha pealt. Loomulikult ei ole privaatselt tegutseva ettevõtte läbipaistvus võrreldav börsil noteeritud avaliku ettevõtte omaga. Arco Vara laskis juunis kõik huvilised nii öelda lava taha, ja väljus sellest tugevamana. Soovitan sama ühel päeval ka Realia Grupile," ütles Arakas.

Ober-Haus Kinnisvara müüki peab Arakas tervitatavaks nähtuseks, öeldes, et see on märk turu üldisemast konsolideerumisest ja korrastumisest.

"Usun, et Realia grupp tegi hea tehingu, Eestis on mitmeid kinnisvarabüroosid odavalt müügis. Arco Vara jaoks oleksid, tõsi küll, teenindusbüroodest huvitavamad ostuvõimalused arenduse ja ehituse valdkonnas ning hinnast olulisem kvaliteet," lisas Arakas ning soovis konkurentidele edu kinnisvaravahenduses.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed