25. juuni 2007
Jaga lugu:

Pihl: hüved nagu ametikorter on möödanik

Siseminister Jüri Pihl ütles täna Kuumal Toolil aripaev.ee lugejate küsimustele vastates, et see aeg on möödas, kus lisaks palgale olid ka muud hüved nagu ametikorter.

Lugeja küsimusele, miks tahate müüa siseministeeriumi allasutustele kuuluvad umbes 500 ametikorterit Tallinnas, vastas Pihl, et see aeg on möödas, kus lisaks palgale olid ka muud hüved nagu ametikorter. "Põhiline motivatsioon on ikkagi palk, mis on palgaturul konkurentsivõimeline, seepärast me need korterid ka maha müüme, nagu seda on teinud ja teevad paljud teised ametkonnad," kommenteeris ta ning lisas, et nii saab siseministeerium pühendada rohkem oma põhitegevusele.

Pihl märkis, et ametikorterite müügist saadavad sajad miljonid kroonid lähevad riigieelarvesse. "Juhul kui siseministeerium saab osa raha kasutada oma investeeringutes on meie esimene eelistus Sisekaitse Akadeemia uute hoonete ehitus," ütles ta.

Loe täispikka online-intervjuud Pihliga siin

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee