21. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SLÕL: kuidas korterit müües hinda üles kruvida

Kinnisvara müügiga on seotud palju eksiarvamusi - seda on maaklerid omal nahal tunda saanud. SL Õhtuleht avaldas 10 nippi, mida pole mõtet järele proovida:

1) Lajatan 10 protsenti otsa

2) Asukoht kesklinnas lisab mõnisada tuhat3) Mööbel juba ise maksab4) Mitu maaklerit müüb paremini kui üks5) Igal asjakesel kuulsusrikas ajalugu6) Müüsin ise, hoidsin kokku maakleritasu7) Esimesele ostjale sulg sappa8) Maaklerid on ühed kahtlased tegelased9) Eriprojektiga elamu tuleb maha müüa hingehinna eest10) Mida rohkem tube, seda soolasem hind

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688