21. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alaver ja Mae ostsid kumbki 750 Arco Vara aktsiat

Eesti meeste suusakoondise peatreener Mati Alaver ja suusataja Jaak Mae ostsid kumbki 750 Arco Vara aktsiat.

Aktsia ostuhind oli 38 krooni, seega maksis selline aktsiapakk 28 500 krooni.

Kristina Šmiguni väärtpaberi keskregistri nimekirjast polnud võimalik leida, samas oli suusataja eelnevalt öelnud, et ostis kinnisvaraettevõtte aktsiaid. Šmiguni elukaaslase Kristjan-Thor Vähi sõnul märkis Šmigun aktsiaid portfellihaldur. Seetõttu pole võimalik Šmiguni või mõne Vähi ettevõtte nime aktsionäride nimekirjast leida.

"Jah, märkisin. Arco Vara on väga jõuline, edasipüüdlik ja tugev ettevõte ning usun nende tegemisse. Vaadates nii väärikat ajalugu kui eesotsas olevat juhtgruppi ja ambitsioonikaid laienemisplaane, siis olen kindel, et neil on ees vaid uued ja edukad arengud. Spordile sarnaselt viib sihile eesmärgikindlus, tugev tahe ja töökus. Neil meestel on see olemas," ütles Kristina Šmigun mõni aeg tagasi.

Arco Vara on Eesti suusakoondise sponsor.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785