Tallinna kallid hinnad sunnivad huvilisi lähivaldade poole vaatama

Üha kõrgemaks kerkinud kinnisvarahinnad ja
pankade varasemast karmim laenupoliitika on muutnud eestlased 2007. aasta
kevadel oluliselt ettevaatlikumaks ning sunnib kiikama Tallinnast väljaspoole,
kirjutas Tarbija 24.

"Suuremat huvi on tuntud maatükkide vastu. Kuna linnades, eriti Tallinnas, on elamumaad suures defitsiidis ja kallid, siis vaadatakse just lähivaldade pakkumisi. BPE Kinnisvaraeksperdi müüdavatest objektidest on kõige suuremat huvi sel kevadel pälvinud Kohila vallas müüdav elamurajooni krundid. Üks olulisemaid eeliseid on siinkohal olnud elamukruntide hea hind (450-550 kr/m²), suurus (1500-2000 m²) ning terviklik elukeskkond," kirjutas Dea Hüvonen, BPE Kinnisvaraekspert turundusjuht.

"Tallinnas ja Harjumaal on väga nõutud linnalähedased (ca 20 km linnast) eramud hinnaga kuni 4 000 000 krooni. Selliseid eramuid otsitakse hea infrastruktuuriga piirkondadesse, populaarsematest võib nimetada Keila, Tabasalu ja Saue suunda, samuti Tartu maanteel Jüri piirkonda. Suur nõudlus on ka juba väljakujunenud piirkondade nagu Nõmme, Pirita ja Kakumäe elamukruntidele või kinnistutele, millel paikneb vana, lammutamisele minev maja. Selliste kinnistute pakkumine on aga suhteliselt kasin ning seetõttu ulatub omanike poolt soovitud ruutmeetri hind kohati kuni 4000 kroonini," kirjutasAnu Võlma, Arco Vara kommunikatsiooni assistent.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed