18. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andres Järving rajab Ameerikanurga Äripargi

Süda Maja rajab Rae valda 80-hektarise Ameerikanurga Äripargi, mille investeeringumaht on ligikaudu 8 miljardit krooni. Ettevõtte suurimaks omanikuks on Andres Järving.

"Ameerikanurga Äripargi arendustööd käivad. Praeguses tööstaadiumis planeeritakse klientide vajadustele vastavaid krunte," ütles AS Süda Maja juhataja Veiko Murruste.

"Ameerikanurga Äripargis on klientidel võimalik soetada kommunikatsioonidega krunt või krunt koos sobivate hoonetega. Lisaks ostmisele saab ka hooneid rentida. „Kui klient ei soovi maad ja hooneid omada, on võimalik neid näiteks rentida. Renditoote pakkumiseks oleme kaasanud investoreid,“ sõnas Murruste.

„Kui paljud olemasolevad lao- ja tootmishooned asuvad sageli elamute läheduses, häirides sealseid elanikke, siis Ameerikanurga äripark on kindla otstarbega, ainult äritegevuseks mõeldud keskkond, mis on elamupiirkondadest eemal,“ ütles Veiko Murruste.

„Ameerikanurga nimi käib siinse maaga kaasas,“ ütles Murruste. "Ülemöödunud sajandi alguses oli siin mõisomanikuks Nikolai Koch, kelle maid hakkas rahvasuu Ameerikaks kutsuma.“

Ameerikanurga Äripark asub Rae vallas, Jüri asula vahetus läheduses, 10 km kaugusel Tallinna linnapiirist. Äripark külgneb Tartu maantee ja Tallinna ringteega ning paikneb magistraalide lõuna- ja läänesuuna vahelisel alal. Rendihinnad algavad 80 krooni/m², maa müügihind on alates 700 krooni/m², millele lisanduvad liitumised teede ja tehnovõrkudega.

Ameerikanurga Äripark on Eesti suurimaid ärisihtotstarbelistest kruntidest koosnev maa-ala, kus hakkavad olema kaubandus-, lao- ja tootmishooned. Ettevõtluskeskkonnas hakkavad olema kõik kaasaegsed tehnovõrgud, teed, tänavavalgustus ja töökeskkonda ilmestav kõrghaljastus.

AS Süda Maja on 1999. aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevusteks on kinnisvara arendamine ja haldamine. Süda Maja põhineb 100% Eesti investorite kapitalil.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785