15. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sandra Bullock: kinnisvara on ainus mõistlik asi

Filmides malbena näiv Hollywoodi täht Sandra Bullock on äris karm ja täpne. Osa tema äridest on keskendunud kinnisvarale, mida staar ise peab ainsaks mõistlikuks asjaks.

Sandra Bullock tegeleb nii kinofilmide ja telesarjade tootmise, restoraniäri kui ka kinnisvaraga, teenides lisaks näitlemisele miljoneid dollareid. Oma kontrollifriigi harjumustega on ta endale kindlustanud korraliku sissetuleku ka ajaks, mil teda enam suurte tähtede seas filmidesse mängima ei kutsuta, kirjutas forbes.com.

Talle kuulub tosin ajaloolist hoonet, mida ta hoolikalt restaureerib ja välja liisib. Lisaks ostis ta umbes kümme aastat tagasi rannikuala, puuviljaaedu, metsi ja lagendikke, mida ta plaanib arendamata endale hoida. Analüütikute hinnangul on tema vara väärtus kasvanud umbes kolmekordseks. "Kinnisvara on ainus mõistlik asi," ütleb Sandra Bullock. "Mulle ei meeldi olla omanik. Mul on igal hetkel tunne, et põhi kukub alt ära."

Bullockist sai Hollywoodi suur tegija 1994. aastal, mil Keanu Reevesiga tehti filmi "Kiirus" (Speed). 1995. aastal lõi ta juba oma filmikompanii Fortis Films. Esialgu ei läinud firmal kuigi hästi, kuid 1998. aastast on ettevõte tootnud seitse filmi (kõigi peaosades Sandra Bullock ise), mis on firmale sisse toonud 955 miljonit dollarit (üle 11 miljardi krooni).

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785