Pärnus maksab suvekorteri kuuüür keskmise palga

Põhilise kontingendi suvel korterite
üürilevõtjatest moodustavad kinnisvarafirma Uus Maa Pärnu büroo peamaakleri
Peeter Sepa sõnul siiski välisturistid, põhiliselt rootslased ja sakslased, kes
võtavad tavaliselt korteri üürile kuni paariks nädalaks, kirjutas Eesti
Päevaleht.

Vestmani Kinnisvara Pärnu esinduse müügisekretär Sirle Peipins ütles, et Pärnu korterite üürihinnad tõusevad puhkusehooaja saabudes kuni kolmekordseks. Ühetoalise korteri saab kuuks ajaks alates 8000 krooni eest, kahetoalise hind algab 10 000 kroonist. Rannarajoonis ja kesklinnas asuvad renoveeritud, hea köögitehnikaga korterid ongi Sirle Peipinsi sõnul mõeldud eelkõige välisturistidele, kes mujale korterit üürida ei soovi.

Pärnu mõnes uuemas majas oleva luksuskorteri hind võib küündida kuni 20 000 kroonini kuus, keskmiselt korras korteri saab hinnaga 1000–1500 krooni ööpäev. Rohkem privaatsust pakkuvate majade üürihind on kuni 25 000 krooni kuus.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed