14. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnus maksab suvekorteri kuuüür keskmise palga

Põhilise kontingendi suvel korterite üürilevõtjatest moodustavad kinnisvarafirma Uus Maa Pärnu büroo peamaakleri Peeter Sepa sõnul siiski välisturistid, põhiliselt rootslased ja sakslased, kes võtavad tavaliselt korteri üürile kuni paariks nädalaks, kirjutas Eesti Päevaleht.

Vestmani Kinnisvara Pärnu esinduse müügisekretär Sirle Peipins ütles, et Pärnu korterite üürihinnad tõusevad puhkusehooaja saabudes kuni kolmekordseks. Ühetoalise korteri saab kuuks ajaks alates 8000 krooni eest, kahetoalise hind algab 10 000 kroonist. Rannarajoonis ja kesklinnas asuvad renoveeritud, hea köögitehnikaga korterid ongi Sirle Peipinsi sõnul mõeldud eelkõige välisturistidele, kes mujale korterit üürida ei soovi.

Pärnu mõnes uuemas majas oleva luksuskorteri hind võib küündida kuni 20 000 kroonini kuus, keskmiselt korras korteri saab hinnaga 1000–1500 krooni ööpäev. Rohkem privaatsust pakkuvate majade üürihind on kuni 25 000 krooni kuus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785