Kruuda: Artil ei ole enam väikest venda

Suurettevõtja Oliver Kruuda sõnul ei ole
Arco Vara asutajal Arti Arakasel IPO võimaliku edu korral enam väikest venda,
teatas Kalev.

„Tal on sellest päevast alates suur vend. Kes tänases kinnisvaraalases pessimistlikus õhkkonnas Eesti ühe suurima IPO teeb, on suur mees,” ütles Kruuda.

Tema sõnul on Arco Vara emissiooni tulemusel oluline emotsionaalne mõju edasisele Eesti kinnisvaraturu käitumisele. „Konstruktiivne osa turust hoiab hinge kinni ja salamahti pöialt Arcole, sest nende emissioon on turu edasise arengu seisukohalt märgilise tähtsusega. Kõik väiksemad arendajad peaksid Arco edu korral igal juhul vahuveini avama, sest see positiivne impulss võib toetada ka neid nende raskes töös täna kortereid müüa. Kuigi Arco Vara vaba 1-1,5 miljardi kaasamine on suunatud suuresti Balkanile, on tegemist olulise sündmusega eeskätt Eesti ja Läti kinnisvaraturu jaoks. Olles Kalev RECi kaudu ka ise Bulgaarias tegevad, näeme sealseid võimalusi, kuid näeme ka probleeme. Korraliku struktuuri korral on seal aga võimalik hästi teenida,” sõnas Kruuda.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed