Uue ärikeskuse parkimiskohta tuleb rentida

Tammsaare Ärikeskuse parkimiskoha kuutasu
on 400 krooni, millele lisandub käibemaks.

Tammsaare Ärikeskuse loojad on mõelnudkaparkimisepeale, kuna see on suureks probleemiks enamustele suurtele büroomajadele, eriti Tallinna kesklinnas. Siiskiküsitakse parkimiskoha eest kuutasu 400 krooni, millele lisandub käibemaks.

Tammsaare tee 49 üürnikele rajatakse võimalus autosid parkida nii neljakordses parkimismajas kui ka 81 autokohaga parklas, mis asub parkimismaja ees. Maja juurde kuuluval parkimismajal on kohti 578 autokohale, kus kohast jõuab alati puhta ja kuiva galerii kaudu oma kontorisse. Parkimine on hästi lahendatud ka maja külaliste jaoks, kuna maja ees on 120-kohaline kliendiparkla.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed