12. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muraste mõisapark sai eramu ehituskeelu

Kohus tühistas plaani ehitada mõisaparki elumaja.

Muraste elanikud seljatasid kohtus Harku valla, kirjutas Postimees.

Muraste mõisapargis asuva Sauna 8a krundi detailplaneering sai alguse viis aastat tagasi. Vald tahtis muuta sotsiaalmaa elamumaks, et sinna saaks ehitada ühe eramu. Ent majaehituse plaan miljööväärtuslikule alale pani Muraste elanikud protestima.

Volikokku kehtestamisele läinud detailplaneeringu haldustoimikusse Muraste elanike seisukohti kajastavad dokumendid aga ei jõudnud.

Halduskohus leidis, et Harku vald jättis avaliku väljapaneku teadlikult korraldamata ning tunnistas detaiplaneeringu seetõttu tühiskeks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785