4. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa juht: plaanin Arco Vara aktsiaid märkida poole miljoni eest

Arco Varaga konkureeriva Uus Maa Kinnisvaragrupi juhatuse esimees Jaanus Laugus ütles aripaev.ee-le, et Arco Vara aktsiad on märkimist väärt ja tema kaalub poole miljoni krooni investeerimist.

"Ettevõte on ambitsioonikas ja võtnud laienemise ette ka väljaspool Eestist ning suutnud riskid kenasti hajutada Ida-Euroopa riikide vahel," kommenteeris Laugus. Ta lisas, et näiteks Bulgaarias on kinnivaraturg väga aktiivne.

Küsimusele, kas teda ka häirib, et senised suuromanikud oma aktsiaosalust vähendavad, vastas Laugus, et vastupidi - aktaite andmine tegevjuhtidele motiveerib neid rohkem. "Tegevjuhid on ju tegelikult barrikaadidel," möönis ta.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785