4. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõõrumaa: kaalun Arco Vara aktsiate märkimist

Ettevõtja Urmas Sõõrumaa pole varem põhimõtteliselt aktsiaid või võlakirju märkinud, kuid nüüd kaalub esimest korda aktsiate märkimist.

"Ma kaalun seda. Varasemalt pole ma põhimõtteliselt aktsiaid või võlakirju märkinud, kuid kuna Arco Vara valdkond on kinnisvara, siis võimalik, et seekord teen seda," kommenteeris Sõõrumaa aripaev.ee-le küsimust, kas ta plaanib Arco Vara aktsiaid märkida.

"Kinnisvara ei kao kuhugi. Kinnisvaral võib olla paremaid ja halvemaid päevi, kuid see ei kao kuhugi. Kui vähem headel tegijatel on börsil hästi läinud, siis miks ei peaks minema ka Arco Varal? Tegijad usuvad ise väga sellesse, mida nad teevad - seega usun, et neil läheb väga hästi," märkis Sõõrumaa.

Hetkel ei osanud Sõõrumaa veel öelda, mis summa eest ta võiks aktsiaid märkida. " Mul puuduvad kogemused selles valdkonnas. Alati on ju tahtjaid rohkem, kui saajaid ning kõik ei saa nagunii seda, mida tahavad," kommenteeris Sõõrumaa ning täpsustas, et peab ennast kõigepealt teemaga kurssi viima.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785