Sõõrumaa: kaalun Arco Vara aktsiate märkimist

Ettevõtja Urmas Sõõrumaa pole varem
põhimõtteliselt aktsiaid või võlakirju märkinud, kuid nüüd kaalub esimest korda
aktsiate märkimist.

"Ma kaalun seda. Varasemalt pole ma põhimõtteliselt aktsiaid või võlakirju märkinud, kuid kuna Arco Vara valdkond on kinnisvara, siis võimalik, et seekord teen seda," kommenteeris Sõõrumaa aripaev.ee-le küsimust, kas ta plaanib Arco Vara aktsiaid märkida.

"Kinnisvara ei kao kuhugi. Kinnisvaral võib olla paremaid ja halvemaid päevi, kuid see ei kao kuhugi. Kui vähem headel tegijatel on börsil hästi läinud, siis miks ei peaks minema ka Arco Varal? Tegijad usuvad ise väga sellesse, mida nad teevad - seega usun, et neil läheb väga hästi," märkis Sõõrumaa.

Hetkel ei osanud Sõõrumaa veel öelda, mis summa eest ta võiks aktsiaid märkida. " Mul puuduvad kogemused selles valdkonnas. Alati on ju tahtjaid rohkem, kui saajaid ning kõik ei saa nagunii seda, mida tahavad," kommenteeris Sõõrumaa ning täpsustas, et peab ennast kõigepealt teemaga kurssi viima.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed