4. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko osaleb Lätis ligi 4 miljardi krooni suurusel hankel

Läti uue, ligi 4 miljardit krooni maksva rahvusraamatukogu hankel osaleb kolm kontserni, teiste seas ka Merko Ehitus, kirjutas Biznes i Baltija.

Reedel teatas hanke tellija riigiagentuur Jaunie Tris brali (Kolm uut venda), et hankele esitasid taotluse üheskoos kolm suurt: Skonto buve, RBS Skals ja Re & Re; PBLC, Moduls — Riga ja PB Fasades ning Merko Ehitus ja Merks.

Võitja peaks selguma alles sügisel, mil korraldajaid vaatavad läbi paberikuhjad, mis on osaleja kohta kuni pool meetrit kõrget.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785