28. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalleim korter Pärnu vanas teenindusmajas maksab 4,8 miljonit

Pärnu kesklinna vanasse teenindusmajja ehitatakse 34 uut korterit, kalleim neist maksab ligi 4,8 miljonit krooni.

Odavaim korter maksab 1,36 mln krooni. Majas on 34 korterit, millest kõik on päikesepoolsete elutubade ja rõdudega. 34st korterist 20 on veel vabad, ülejäänud broneeritud. Ka maja kalleim korter on kinni pandud.

Homme, 29. mail toimub Pärnu linnas uuele kortermajale, mis asub Jalakatn. 10, nurgakivi panek.

Kortermaja ehitatakse Pärnu südalinna otse põlispuudega Vanapargi piirile. Kortermaja arendajaks on Kaamos Grupp ja ehitajaks Gustaf AS. Hoone arhitektuuriteostas Arhitektuuribüroo Lehemaa ja Urgard.

Müügiga tegeleb AS LVM Kinnisvara.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785