17. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vähi ostis 26 miljoniga Luukase villa

Ekspeaminister Tiit Vähi ostis mullu lahkunud suurärimehe Aadu Luukase luksusliku villa Viimsis Pringi külas 26 miljoni krooniga.

Enam kui 600 ruutmeetri üldpinnaga maja müüs Aadu Luukase poeg Indrek Luukas Vähile aprillis. Maja paikneb mere ääres kahel kinnistul, mille suurus on kokku ligi 8000 ruutmeetrit, kirjutas Eesti Ekspress.

Raivo Puusepa projekteeritud nelja magamistoaga kahekorruselisel majal on interneti kaudu juhitavad tehnosüsteemid. Saunalavalt avaneb vaade merele, selge ilmaga ka Toompea tornidele. Maja müüdi kogu sisustusega.

Et mõne aasta vanust villat Luukased endale ei jäta, otsustati kohe pärast Aadu Luukase surma. Ekspressi andmetel oli üks ostuhuviline valmis maja eest veelgi kõrgemat hinda välja käima, ent Indrek Luukas oli Vähiga juba käed löönud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785