Vähi ostis 26 miljoniga Luukase villa

Ekspeaminister Tiit Vähi ostis mullu
lahkunud suurärimehe Aadu Luukase luksusliku villa Viimsis Pringi külas 26
miljoni krooniga.

Enam kui 600 ruutmeetri üldpinnaga maja müüs Aadu Luukase poeg Indrek Luukas Vähile aprillis. Maja paikneb mere ääres kahel kinnistul, mille suurus on kokku ligi 8000 ruutmeetrit, kirjutas Eesti Ekspress.

Raivo Puusepa projekteeritud nelja magamistoaga kahekorruselisel majal on interneti kaudu juhitavad tehnosüsteemid. Saunalavalt avaneb vaade merele, selge ilmaga ka Toompea tornidele. Maja müüdi kogu sisustusega.

Et mõne aasta vanust villat Luukased endale ei jäta, otsustati kohe pärast Aadu Luukase surma. Ekspressi andmetel oli üks ostuhuviline valmis maja eest veelgi kõrgemat hinda välja käima, ent Indrek Luukas oli Vähiga juba käed löönud.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed