19. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu ärimehed ostsid maadevahetajalt kinnistud

Pärnu ärimehi ühendav OÜ Neli Investorit ostis eile Tullio Liblikult ja Arco Investeeringute ASilt kaks Pärnu kesklinna kinnistut, mille maa-amet 2005. aasta alguses maadevahetuse käigus Liblikule müüs.

Tegu on kontserdimaja kõrval asuvate Aida 8 ja Lai 5 kinnistutega, kuhu kavatsetakse ehitada neljakorruseline ärihoone ja kaheksakorruseline elamu. Tehingu hinda osalised ei avalikusta, kirjutas Pärnu Postimees.

OÜ Neli Investorit omanikeks on OÜ Asratem ja LVM Arenduse OÜ. Asratem kuulub Margus Kangurile ja Aare Partsile, LVM Arendus Andres Sutile, Ingmar Saksingule ja Jaan Lepale.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785