17. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mustamäele rajatakse ärikvartal

Tallinna linnavalitsus kavatseb kehtestada Ehitajate tee 110, 110a, 110d, 110e, Kadaka tee 58 kinnistu ja lähiala detailplaneeringu, mis annab võimalisuse rajada alale büroo- ja ärihoonete kompleksi.

Detailplaneeringu eesmärgiks on Ehitajate tee 110 krundil asuvat olemasolevat neljakorruselist büroohoonet laiendada ja selle kõrvale 12-korruseline büroohoone rajada, Ehitajate tee 110e kinnistul asuvate kaarhallide asemele kolm kolmekorruselist ärihoonet ning Kadaka tee 58 kinnistule neljakorruselise ärihoone rajamine, teatas Tallinna pressiteenistus.

Planeeritava maa-ala suurus on 2,5 ha. Detailplaneeringu koostas AS Nord Projekt OÜ.

Detailplaneeringu koostamist taotles OÜ Venus Kinnisvara. Detailplaneering algatati Tallinna Linnavalitsuse korraldusega 7. aprillil 2004 ning võeti vastu tänavu 21. veebruaril, 17. märtsist kuni 31. märtsini oli detailplaneering avalikul väljapanekul Mustamäe Linnaosa Valitsuses ja Tallinna Linnavalitsuse teenindussaalis. Avaliku väljapaneku kestel planeeringu kohta pretensioone ega eriarvamusi ei esitatud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785