Mustamäele rajatakse ärikvartal

Tallinna linnavalitsus kavatseb kehtestada
Ehitajate tee 110, 110a, 110d, 110e, Kadaka tee 58 kinnistu ja lähiala
detailplaneeringu, mis annab võimalisuse rajada alale büroo- ja ärihoonete
kompleksi.

Detailplaneeringu eesmärgiks on Ehitajate tee 110 krundil asuvat olemasolevat neljakorruselist büroohoonet laiendada ja selle kõrvale 12-korruseline büroohoone rajada, Ehitajate tee 110e kinnistul asuvate kaarhallide asemele kolm kolmekorruselist ärihoonet ning Kadaka tee 58 kinnistule neljakorruselise ärihoone rajamine, teatas Tallinna pressiteenistus.

Planeeritava maa-ala suurus on 2,5 ha. Detailplaneeringu koostas AS Nord Projekt OÜ.

Detailplaneeringu koostamist taotles OÜ Venus Kinnisvara. Detailplaneering algatati Tallinna Linnavalitsuse korraldusega 7. aprillil 2004 ning võeti vastu tänavu 21. veebruaril, 17. märtsist kuni 31. märtsini oli detailplaneering avalikul väljapanekul Mustamäe Linnaosa Valitsuses ja Tallinna Linnavalitsuse teenindussaalis. Avaliku väljapaneku kestel planeeringu kohta pretensioone ega eriarvamusi ei esitatud.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed