9. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mereäärne krunt Bulgaarias maksab 1,56 miljonit krooni

1070ruutmeetrine, mereäärne krunt Bulgaarias Varna lähedal maksab 100 000 eurot ehk 1,56 miljonit krooni.

Krundil on olemas kõik kommunikatsioonid ja asfalteee, samuti ehitusluba. Taolise krundi prognoositav hinnatase 2008. aasta lõpuks on 200 eurot (3129 krooni) ruutmeeter, selgub Bulgaaria kinnisvarafirma Dao Real koduleheküljelt.

Maja kuurortlinna Baltšiki lähedal, 5 km merest maksab 85 000 eurot ehk 1,3 miljonit krooni. Maja elamispind on 104 ruutmeetrit ja õue pinda on 333 ruutmeetrit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785