5. aprill 2007
Jaga lugu:

Kruuda ja Arco Vara juhid tahaksid Kalevi staadioni tribüünidele ehitada korterid

Kui Oliver Kruuda kontrolli all olev Kalev REC ja/või Arco Vara mehed eesotsas Viljar Arakase ja Richard Tomingasega saavad võimaluse anda uus nägu Kalevi keskstaadionile südalinnas, plaanivad Kalevi staadioni rekonstrueerimise käigus tribüünide kohale ehitada ka korterid.

Plaan on ekstravagantne. Sest Tallinn saab mitte ainult uue kaasaegse mitmeotstarbelise staadioni, mis teeks silmad ette A Le Coq Arenale, vaid tribüünidele ehitataks ligi 200 korterit ja tuhandeid ruutmeetreid äripinda, kirjutas Eesti Ekspress. Kõik vaatega otse staadionile. See tähendab, et tulevased elanikud ei peagi tantsupeo piletit ostma - kõik 7000 tantsijat paistavad köögi või magamistoa aknast!

Idee rajada korterid tribüünidele rabas spordiseltsi Kalev jalust. Seltsi peasekretär Rein-Vello Ojavere v alib projektist rääkides sõnu ettevaatlikult. "Keegi ei oska öelda, kas kuuekordne maja sobiks spordistaadionile. Tundub ketserlikuna, et staadion, elu- ja äripinnad on kokku viidud," ütleb ta.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee