5. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kruuda ja Arco Vara juhid tahaksid Kalevi staadioni tribüünidele ehitada korterid

Kui Oliver Kruuda kontrolli all olev Kalev REC ja/või Arco Vara mehed eesotsas Viljar Arakase ja Richard Tomingasega saavad võimaluse anda uus nägu Kalevi keskstaadionile südalinnas, plaanivad Kalevi staadioni rekonstrueerimise käigus tribüünide kohale ehitada ka korterid.

Plaan on ekstravagantne. Sest Tallinn saab mitte ainult uue kaasaegse mitmeotstarbelise staadioni, mis teeks silmad ette A Le Coq Arenale, vaid tribüünidele ehitataks ligi 200 korterit ja tuhandeid ruutmeetreid äripinda, kirjutas Eesti Ekspress. Kõik vaatega otse staadionile. See tähendab, et tulevased elanikud ei peagi tantsupeo piletit ostma - kõik 7000 tantsijat paistavad köögi või magamistoa aknast!

Idee rajada korterid tribüünidele rabas spordiseltsi Kalev jalust. Seltsi peasekretär Rein-Vello Ojavere v alib projektist rääkides sõnu ettevaatlikult. "Keegi ei oska öelda, kas kuuekordne maja sobiks spordistaadionile. Tundub ketserlikuna, et staadion, elu- ja äripinnad on kokku viidud," ütleb ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785