3. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara ja DnB NORD Pank sõlmisid koostöölepingu

Arco Vara Kinnisvarabüroo ja DnB NORD Pank sõlmisid koostöökokkuleppe, mille tulemusena saab laenuklient aprillis ja mais kogu kinnisvara ostu-müüki ning samas ka kinnisvaralaenu puudutava asjaajamise korraldada kas pangas või kinnisvarabüroos.

„Me tahame, et klient kulutaks oma väärtuslikku aega endale sobivaima kodu leidmisele ja oma võimalustele kõige paremini vastava finantseerimislahenduse väljavalimisele, mitte panga ja kinnisvarabüroo vahet jooksmisele,” selgitas koostööleppe mõtet Arco Vara Kinnisvarabüroo hindamisosakonna juht Tõnu Luts.

DnB NORD Panga erakliendi müügijuht Catlin Vatsel ütles, et tulenevalt oma väiksusest ja tahtest asju paremini teha, soovib DnB NORD Pank olla kõige kliendisõbralikum, paindlikum ning kiirem oma laenuotsustes. „DnB NORD Pank on erakliendi jaoks hea alternatiiv suurtele pankadele, kus klient on paratamatult üks tuhandete seas. Meie juures on iga klient eriline,” ütles Vatsel.

Koostööleppe raames annab DnB NORD Panga personaalne laenunõustaja Arco Vara kinnisvarahindajale ja maaklerile kliendi soovist teada ning kliendiga võetakse ise ühendust, et leppida kokku hinnatava vara või ostetava/müüdava objekti ülevaatamise aeg. Arco Vara Kinnisvarabüroo hindajad teenindavad koostööleppe raames DnB NORD Panga kliente eelisjärjekorras ning klient ei pea eksperthinnangule järgi minema, vaid büroo saadab hinnangu kliendi eest elektroonilisel teel panka. Elektroonilise eksperthinnangu korral saavad kliendid 10% hinnasoodustust. DnB NORD Pank omakorda nõustab kliente paindlike finantseerimistingimuste osas.

Kokkulepe DnB NORDiga jätkab Arco Vara traditsiooni teha koostööd krediidiasutustega, jaanuaris tegi Arco Vara koostööd Sampo Pangaga, veebruaris Hansapangaga ning märtsis SEB Eesti Ühispangaga.

Arco Vara AS 2005. aasta auditeeritud konsolideeritud käive kasvas 476 miljoni kroonini ning grupi puhaskasum 116 miljoni kroonini.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785