29. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ligi 40 protsenti lätlastest pole elutingimustega rahul

Ligi 40 protsenti Läti peredest pole rahul oma eluaseme tehnilise seisukorraga, selgub Euroopa Liidu uuringust.

2005. aasta andmeil põhineva uuringu järgi kaebas märkimisväärne osa vastanutest tilkuva katuse, märgade seinte, lagede või põrandate, aga ka vammist puretud aknaraamide pärast - ligi pool peredest (49 protsenti).

Kolmandik riialasi muretseb kriminaalsuse ja vägivalla üle lähiümbruses, vaid pisut vähem on neid, kellele teeb muret keskkonnasaastus või tolm lähikonnas.

Keskmiselt oli ühe leibkonna käsutuses 2,4 tuba, selgub uuringust. Ühe pereliikme kohta oli vähem kui üks ruum, mis on selge tõend elamispinna ülerahvastuse kohta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785