28. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn jättis Siffi Kopli liinidest ilma

Tallinna linnavalitsus andis korralduse kuulutada Kopli liinide konkurss kehtetuks ja kuulutada välja uus konkurss.

"Linn on küll kohtuprotsessid võitnud ja õiguskaitse on maha võetud, kuid konkursi võitja (Endel Siffile kuuluv kinnisvaraettevõte OÜ Primos Kinnisvara - toim) ei ole tulnud linnaga lepingut sõlmima," vahendas linnapea kohusetäitja Taavi Aasa sõnu Eesti Päevaleht Onlinele.

"Meil ei ole muud teed, kui konkurss nurjunuks kuulutada ja korraldada uus konkurss," lisas ta.

Selleks, et edaspidi sarnaseid olukordi vältida, seatakse uuel konkursil pakkujatele karmimad tingimused.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785