19. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lasnamäele kerkib 130 miljonit krooni maksev ärihoone

Investeerimisfirma Kobe Investmentsi omanik Veljo Kuusk teatas, et KOBE Asset 3 OÜ soetas reedel Tallinnas J. Smuuli tee äärde jääva kinnistu, kuhu tuleb 10 000 m2 suurune neljakorruseline ärihoone.

Hoone ehitus läheb tema sõnulmaksma 120-130 miljonit krooni.

Kuuski sõnul on tegemist pea viimase hoonestamata kinnistuga arenenud ja homogeenses äripiirkonnas. Pärast Smuuli tee pikenduse ja Suur-Sõjamäe silla avamist tänavu mais on piirkonna näol tegemist logistiliselt ühe parema asukohaga Tallinnas.

Krundile rajatava ärihoone esialgse eskiisi kohaselt nähakse esimesele korrusele ette kaubandus-, muus osas büroopinnad. Ehitustööde planeeritud algus on suve lõpp, eeldatav valmimistähtaeg kevad-suvi 2008. Äripindade müümine või üürimine otsustatakse suve alguseks.

Kobe Investments AS on 2006. aastal asutatud investeerimisettevõte, aasta lõpu seisuga ületas ettevõtte poolt juhitavate varade kogumaht 500 miljonit krooni.

Äripäeva Eesti rikaste TOP 500 edetabelis oli Kuusk mullu 124. kohal.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785