19. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Endel Siff soovib erastada Toompea külje all asuvat spordiplatsi

Suurärimees Endel Siff soovib erastada Toompea külje all imemagusas kohas asuvat räämas spordiplatsi, selleks peab ta staadioni aga korda tegema.

Siff ostis pärast Nõukogude okupatsiooni erakätesse läinud staadioni endale möödunud aasta alguses. 14 000 ruutmeetri suurusel maal asuv spordiplats on aga senini erastamata: tegemist on vallasvaraga, kirjutas Eesti Päevaleht.

Siffi nõunik Tõnis Bittman kinnitas, et mingit ärihuvi suurärimehel staadioni ja krundi vastu ei ole – hooned ja spordiväljak valmivad üksnes selleks, et südalinna koolide lastel oleks, kus kehalise kasvatuse tunde pidada.

Staadion taastatakse originaalilähedaselt, Bittmani kinnitusel mingeid hotelle ega muid ärilisi lisandusi alale ei tule.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785