16. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigi Kinnisvara: üldkoosolek pole veel aruannet kinnitanud

Riigi Kinnisvara ASi kommunikatsioonijuht Madis Idanurm ütles kommentaariks aripaev.ee loole, et üldkoosolek, millel peaks kinnitatama 2006.a. majandusaasta aruanne, toimub lähiajal.

Idanurme kommentaar oli järgmine:

Riigi Kinnisvara AS-i aktsionäri õigusi teostav rahandusminister Aivar Sõerd ei ole vastu võtnud RKASi üldkoosoleku otsust 2006.a. majandusaasta aruande kinnitamise, sh kasumi jaotamise ja dividendide maksmise kohta. Küll on aga Vabariigi Valitsuse 22. detsembri 2006. aasta korraldusega nr 740 "Riigi äriühingu ja sellise äriühingu, kus riigil on vähemalt otsustusõigus, poolt makstavate dividendide summade kinnitamine 2007. aastaks" otsustatud dividendide võtmine RKASist summas 30 miljonit krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785