13. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loata ehituse trahvid võivad Leedus kümnekordistuda

Leedu seimi liige Algirdas Monkevicius on välja tulnud ettepanekuga tõsta märgatavalt illegaalse ehituse eest määratavaid trahve: 1000-5000 Leedu litilt (4 500-23 000 kroonilt) 10 000-50 000 litini (45 000-230 000 kroonini).

Selle ettepanekuga loodetakse Leedus kõrvaldada olukord, kus määratavate trahvide ja illegaalsest ehitusest teenitava tulu vahe on proportsioonist väljas, vahendas BBN.

Seadusemuudatus kehtiks kõikide nende arendajate kohta, kes ehitavad ilma ehitusloata.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785