Äripindade puudus sunnib rendihindu tõstma

Väljaüüritavate äripindade turul valitseb
tõsine defitsiit, mis paneb omanikke Pindi Kinnisvara juhatuse esimees Peep
Soomani sõnul rendihindu tõstma.

"Äripindade müügihindade suur tõus on juba ära toimunud. Nüüd tõusevad rendihinnad. Omanikud saavad maksejõulistel klientidel hindu tõsta ja uskuge, nad ei jäta seda võimalust kasutamata," lausus Sooman.

SEB Eesti Ühispanga jaepanganduse divisjoni asedirektor Riho Unt lisas, et suurte kinnisvaraarendajate tähelepanu liigub Eestist välja Bulgaariasse, Rumeeniasse, Ukrainasse ja mujale. Ärikinnisvara osas aga on Eesti välisinvestoritele endiselt atraktiivne.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed