12. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripindade puudus sunnib rendihindu tõstma

Väljaüüritavate äripindade turul valitseb tõsine defitsiit, mis paneb omanikke Pindi Kinnisvara juhatuse esimees Peep Soomani sõnul rendihindu tõstma.

"Äripindade müügihindade suur tõus on juba ära toimunud. Nüüd tõusevad rendihinnad. Omanikud saavad maksejõulistel klientidel hindu tõsta ja uskuge, nad ei jäta seda võimalust kasutamata," lausus Sooman.

SEB Eesti Ühispanga jaepanganduse divisjoni asedirektor Riho Unt lisas, et suurte kinnisvaraarendajate tähelepanu liigub Eestist välja Bulgaariasse, Rumeeniasse, Ukrainasse ja mujale. Ärikinnisvara osas aga on Eesti välisinvestoritele endiselt atraktiivne.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785