Korterite hinnad Riias ületasid miljoni lati piiri

Riia kalleim korter maksab 1,09 miljonit
latti ehk 24,4 mln krooni, vahendas BBN.

Kinnisvaraekspertide sõnul on Läti kinnisvaraturg ülehinnatud. Eelmise aasta teisel poolel oli müügis palju korterid, mille hind ületas miljoni dollari piiri. "Korterite hinnad Riias ja Jurmalas on jõudnud uskumatult kõrgele tasemele ja sellel puudub majanduslik põhjendus," ütles Ilmars Vamzis DnB Nord pangast.

Samal ajal arvavad maaklerid, et Riias võib korteri eest küsida palju rohkem kui miljon latti. "Kui hinnad ületavad Moskva korterite hinnad, siis võime alles rääkida ebamõistlikult suurtest hindadest," ütles Liga Plaude Vestabaltist.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed