7. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korterite hinnad Riias ületasid miljoni lati piiri

Riia kalleim korter maksab 1,09 miljonit latti ehk 24,4 mln krooni, vahendas BBN.

Kinnisvaraekspertide sõnul on Läti kinnisvaraturg ülehinnatud. Eelmise aasta teisel poolel oli müügis palju korterid, mille hind ületas miljoni dollari piiri. "Korterite hinnad Riias ja Jurmalas on jõudnud uskumatult kõrgele tasemele ja sellel puudub majanduslik põhjendus," ütles Ilmars Vamzis DnB Nord pangast.

Samal ajal arvavad maaklerid, et Riias võib korteri eest küsida palju rohkem kui miljon latti. "Kui hinnad ületavad Moskva korterite hinnad, siis võime alles rääkida ebamõistlikult suurtest hindadest," ütles Liga Plaude Vestabaltist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785