1. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venelased ostavad massiliselt Hiina kinnisvara

Viimase kahe aasta jooksul on venelased ostnud massiliselt Hiina piiriäärsetes linnades asuvaid äri- ja elupindu, mis on põhjustanud sealsete kinnisvarahindade tõusu.

Peamiselt soetavad nendes piirkondades endale kinnisvara Siberi ja Kaug-Ida kinnisvaraomanikud, vahendas postimees.ee Lenta.rud.

Ühes Venemaalt tulnud ostjate seas populaarses piirkonnas maksab ruutmeeter elamispinda 200 dollarit (2366 krooni), samas kui Amuuri jõe teisel kaldal, Blagovešenskis, maksab analoogse pinna ruutmeeter juba 1000 dollarit (11 830 krooni).

Väljaanne CHINAPRO märgib, et venelased näevad Hiina kinnisvara madala riskiga investeeringuna. Lisaks sellele on nende arvates Hiina linnades ka ohutum ja odavam elada.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785