28. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USA elamuhindadel suurim langus 14 aasta jooksul

USA elamuhinnad kukkusid mullu neljandas kvartalis 0,7%, mis on kiireim langus alates 1992. aastast, vahendas MarketWatch eile uut Case-Shilleri ülevaadet. Aasta varem tõusid elamuhinnad 14,6%.

"Elamuhinnad on aasta jooksul kas langenud, samaks jäänud või toovad negatiivset tootlust kõikidel turgudel," kommenteeris indeksit üks autoreid Robert J.Shiller, kelle arvamuslugusid ka Äripäev on avaldanud.

Goldman Sachsi analüütikud ütlesid, et ootavad 2007. aastal USA elamuturul ligi 3%-list hinnalangust.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785