28. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kolle pürib Venemaa rammusasse kinnisvaraärisse

AS Kolle, mis seni on tegutsenud suuremate ehitusfirmade varjus, kavatseb investeerimispangaga United Partners vallutada Moskva ja Peterburi kinnisvaraäri.

Sihikul on 120-250 miljoni kroonise maksumusega hoonete rajamine, vahendas postimees.ee. Edu korral teenitakse iga objekti paigutatud kroon isegi kuni paarikümnekordselt tagasi, väitis ettevõtte juht Igor Geller. Uue objekti ruutmeetri hind võib olenevalt asukohast müügi käigus tõusta ligi 36 000 kroonilt rohkem kui 600 000 kroonini.

Ahvatlevate teenimisvõimaluste kõrval on United Partnersi nõukogu esimehe Tarmo Rootemani sõnul Venemaal ka suured riskid: peamiselt seaduste ja poliitikaga seotud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785