28. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara Haapsalu eksklusiivkorterite oksjon kukkus läbi

Arco Vara korraldatud internetioksjonile, kus pakuti seitset Haapsalu südalinna ehitatava eksklusiivse kõrghoone korterit, ei laekunud ühtegi pakkumist.

Ometi oli maakler Enn Heinoru sõnul oksjonile registreerunuid mitu. "Paljud nentisid, et nad eelistaksid oma kinnisvaraoste sooritada traditsioonilisemal viisil, ilmselt oli veebioksjon harjumatu," vahendas Heinoru sõnu Eesti Päevaleht Online.

Maakler märkis, et korteri müüki jätkatakse kas tavapärasel viisil või korraldatakse uus oksjon, kui kortermaja on rohkem valmis.

Aadressile Posti tn 41A rajatava äri- ja kortermaja kahele esimesele korrusele on planeeritud äripinnad, alates kolmandast korrusest aga ühe- kuni kolmetoalised korterid, kokku 30 korterit. Korterite alghinnad oksjonil olid 1,8-3,3 miljonit krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785