23. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu külje all arendavad kinnisvara Vichmann, Pruuli, Vetik ja Liblik

Pärnu külje all Sauga vallas arendavad kinnisvara tuntud ärimehed Marcel Vichmann, Tiit Pruuli, Viljo Vetik ja Tullio Liblik.

Pärnu külje all asuvat Sauga valda juhib rahvaliitlasest Sauga vallavolikogu esimees Vello Tiidermann. Ta on kaks korda proovinud vallale suurejooneliste projektidega suurt raha tuua, ent ebaõnnestunult. Hiigelsummade asemel jäi järele vaid süüdistus ametiseisundi kuritarvituses. Nüüd on mehel küpsemas taas uus plaan - tööstuspark, kirjutab tänases Äripäevas Peeter Raidla.

Sauga Varahaldus, mille nõukogu Tiidermann juhib, päris üksi tööstuspargi rajamist siiski ette ei võta. On veel mõned erafirmad, mille nime Tiidermann peast kohe ei mäleta. Lõpuks meenub talle siiski Port Arturi kinnisvarafirma üks omanikke Viljo Vetik. "Ja kolm või viis hektarit maad on seal ka Go Groupil, kes tahab oma samas asuvat ärimaad arendada," lausub Tiidermann, viidates Marcel Vichmanni ja Tiit Pruuliga seotud kontsernile. "Teisi ma lihtsalt ei mäleta."

Samuti on OÜ Saarte Investeering omanik Tullio Liblik Sauga valla Hirvepargi piirkonda kavandanud 37 korterelamut kokku enam kui 600 korteriga. "Meie firma on sealsetesse kommunikatsioonidesse investeerinud 18 miljonit krooni. Lisaks on sinna planeeritud bussipeatus, laste mänguväljak, liuväli," ütles Liblik.

Sauga vallas tegutsevate ärimeeste nimed avaldavad muljet - kõik nad oskavad ülihästi endale raha teenida.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785