Levada ehitab maadevahetusest pärit maale kortermaju

Metalliettevõtja Viktor Levada plaanib
Lasnamäele maadevahetustehingutest pärit ja Tullio Libliku vahendusel temani
jõudnud maale ehitada uue kortermajade rajooni.

Möödunud nädalal algatatud detailplaneering näeb ette kuni kaheksakorruseliste elamute ehitamist Vana-Kuuli 15 / Liikuri 41 krundile, kirjutas Eesti Ekspress. Esialgu oli Levadal plaan ehitada uus üheksakorruseliste hoonetega rajoonm, kuid Tallinna linnavalitsus kärpis plaani ühe korruse võrra.

1,7 hektari suurune maatükk kuulus enne sõda Tallinna linnale. Keskkonnaminister Villu Reiljan andis krundi maadevahetuse käigus ärimees Tullio Liblikule, kelle käest see edasi Rahvaliidu sponsorile Levadale liikus.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed