22. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Levada ehitab maadevahetusest pärit maale kortermaju

Metalliettevõtja Viktor Levada plaanib Lasnamäele maadevahetustehingutest pärit ja Tullio Libliku vahendusel temani jõudnud maale ehitada uue kortermajade rajooni.

Möödunud nädalal algatatud detailplaneering näeb ette kuni kaheksakorruseliste elamute ehitamist Vana-Kuuli 15 / Liikuri 41 krundile, kirjutas Eesti Ekspress. Esialgu oli Levadal plaan ehitada uus üheksakorruseliste hoonetega rajoonm, kuid Tallinna linnavalitsus kärpis plaani ühe korruse võrra.

1,7 hektari suurune maatükk kuulus enne sõda Tallinna linnale. Keskkonnaminister Villu Reiljan andis krundi maadevahetuse käigus ärimees Tullio Liblikule, kelle käest see edasi Rahvaliidu sponsorile Levadale liikus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785