20. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Stockholmi kinnisvara annab head kasumit

Stockholm on Euroopa kasumlikkuselt kolmas kinnisvaraturg, kirjutas Rootsi päevaleht Dagens Nyheter.

2006. aastal oli kasum 14% ja sel aastal oodatakse positiivsele arengule jätku. Stockholmi edestavad uuringus, mille viis läbi audiitorfirma Pricewaterhouse Coopers, maailma suurlinnad London ja Pariis.

Parima kasumi teenivad Stockholmi ostukeskuste, hotellide või kontorihoonete omanikud, kes pindu välja üürivad.

Hea areng jätkub tänu väliskapitali sissevoolule Rootsi. See aga on omakorda tingitud Rootsi heast majanduslikust olukorrast. Rootsi majandus on viimastel aastatel kasvanud tunduvalt kiiremini kui Euroopa keskmine.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785