19. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tundmatud mehed ajavad hiigeläri

Saku suurhalli kõrvale tahavad Tallinna kõrgeima maja ehitada ärimehed, kes tundsid elavat huvi ka omanäolise, ent räämas Keila-Joa mõisakompleksi ostu vastu ning võtavad oma kinnisvaraäridest kümneid miljoneid kroone dividende.

Tegemist on seltskonnaga, kuhu kuuluvad avalikkuses tundmatud Jevgeni Lustin ja perekond Karlõšev, kirjutas Eesti Päevaleht. Neilt tuli koguni kolm pakkumist nurjunuks tunnistatud Keila-Joa mõisa enampakkumisel.

Karlõševid ja Lustin on tegevad kinnisvaraarenduses Merivälja teel, Retke teel, Terase ja Ranniku tänaval ja mujal. Suurim ühine ettevõtmine on firma Pirita Maja, millele kuuluvad mitmed maatükid Tallinnas. Firma müügitulu oli 2005. aastal 68 miljonit krooni, tähelepanuväärne on majandusaastal omanikele makstud 18,5 miljonit krooni dividende.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785