Tundmatud mehed ajavad hiigeläri

Saku suurhalli kõrvale tahavad Tallinna
kõrgeima maja ehitada ärimehed, kes tundsid elavat huvi ka omanäolise, ent
räämas Keila-Joa mõisakompleksi ostu vastu ning võtavad oma kinnisvaraäridest
kümneid miljoneid kroone dividende.

Tegemist on seltskonnaga, kuhu kuuluvad avalikkuses tundmatud Jevgeni Lustin ja perekond Karlõšev, kirjutas Eesti Päevaleht. Neilt tuli koguni kolm pakkumist nurjunuks tunnistatud Keila-Joa mõisa enampakkumisel.

Karlõševid ja Lustin on tegevad kinnisvaraarenduses Merivälja teel, Retke teel, Terase ja Ranniku tänaval ja mujal. Suurim ühine ettevõtmine on firma Pirita Maja, millele kuuluvad mitmed maatükid Tallinnas. Firma müügitulu oli 2005. aastal 68 miljonit krooni, tähelepanuväärne on majandusaastal omanikele makstud 18,5 miljonit krooni dividende.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed