19. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peterburi majad saavad passid

2006. aastal jõustus seadus, mis reguleerib majade hooldamist ja parandamist, kirjutas Delovoj Peterburg.

Nüüdsest peavad majaomanikud koordineerima valitsusega majadele reklaamtahvlite, antennide ja topeltklaaside paigaldamist.

Peterburi kuberner andis korralduse väljastada igale majale fassaadipass. Passis peab olema, kellele kinnisvara kuulub, maja plaan, fotod fassaadist ja esikülje disain. Lisaks nõutakse dokumente, mis tõestavad, et kõik maja välisime muudatused on kooskõlastatud võimudega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785