14. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maailma kalleimaid kontoripinnad asuvad Londonis

London on kõige kallim paik kontoriruumide üürimiseks, selgus ettevõtte Cushman & Wakefield raportist nimega "Kontoripinnad üle maailma" (Office Space Around the World).

London oli ka eelmisel aastal kõige kallimate kontoripindadega linn, kirjutas Lenta.ru.

Londoni West-Endis läheb kontoriruumide ühe ruutmeetri rentimine maksma 2009 eurot ehk 31 420 krooni aastas. See on 35% rohkem kui kallite kontoripindade edetabelis teise koha saavutanud Tokyos. Jaapani pealinnas läheb ühe ruutmeetri rentimine firmale maksma 1493 eurot ehk 23 291 krooni aastas.

Kolmandal kohal on Hong Kong, kus ruutmeetri rentimine läheb aastas maksma 1448 eurot ehk 22 589 krooni.

Uuringust selgus, et 94% juhtudest rendihinnad linnades tõusid, vaid 6% olid üürihinnad langenud. Aruanne sisaldab 51 erineva riigi ja 211 linna andmeid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785