13. veebruar 2007

Anu Saagimi kinnisvaraäri toob sisse miljoneid kroone

Seltskonnadaam Anu Saagim pole silmapaistev mitte ainult kollase ajakirjanduse veergudel, vaid ka Harju- ja Saaremaa kinnisvaraäris, kirjutab Eesti Päevaleht.

2005. aastal teenis üks Saagimiga seotud firma, OÜ Woodhill, kinnisvaramüügiga üle 6,5 miljoni krooni kasumit. Woodhilli nõukogus on ka Saagimi abikaasa, kuulus disainer Ristomatti Ratia - firmale kuulub praegu neli kinnistut Harjumaal Jõelähtme, Anija ja Rae vallas.

Teise firma, Fine Timber OÜ omanduses on kümneid hektareid maatulundusmaad ja pisut ärimaadki Orissaare vallas Laheküla, Liigalaskme ja Orinõmme külas ning ettevõte on mitu aastat soomlastele vahendanud kinnisvara Saaremaal – seal, kus Saagimil endalgi suvekodu on.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688