13. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Anu Saagimi kinnisvaraäri toob sisse miljoneid kroone

Seltskonnadaam Anu Saagim pole silmapaistev mitte ainult kollase ajakirjanduse veergudel, vaid ka Harju- ja Saaremaa kinnisvaraäris, kirjutab Eesti Päevaleht.

2005. aastal teenis üks Saagimiga seotud firma, OÜ Woodhill, kinnisvaramüügiga üle 6,5 miljoni krooni kasumit. Woodhilli nõukogus on ka Saagimi abikaasa, kuulus disainer Ristomatti Ratia - firmale kuulub praegu neli kinnistut Harjumaal Jõelähtme, Anija ja Rae vallas.

Teise firma, Fine Timber OÜ omanduses on kümneid hektareid maatulundusmaad ja pisut ärimaadki Orissaare vallas Laheküla, Liigalaskme ja Orinõmme külas ning ettevõte on mitu aastat soomlastele vahendanud kinnisvara Saaremaal – seal, kus Saagimil endalgi suvekodu on.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785