5. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läti ettevõtja tahab Kohtla-Järvele hotelli ehitada

Kohtla-Järvel majutuskohtade nappust tunda saanud Läti ettevõtja kaalub võimalust hakata siin hotellindusega tegelema. Ta on selleks linna tühjad ja pooleliolevad hooned juba üle vaadanud, kirjutas Põhjarannik.

Viktors Dronovs ütles, et nii esimesel kui teisel korral, kui ta Kohtla-Järvel käis, polnud hotellis vabu kohti ja tal tuli Toila sanatooriumis ööbida.

„Vaatasin mitut hoonet, mida võiks hotellina kasutada. Praegu arvestame koos arhitektiga, kui kalliks võiks see projekt minna ja kas see äri oleks Kohtla-Järvel tulus,“ ütles Dronovs Põhjarannikule. „Selleks peame uurima, milline on linna külastatavus ja kuivõrd on omavalitsus hotellist huvitatud.“

Aselinnapea Jüri Kollo ütles, et ettevõtjal soovitati vaadata tühje hooneid Kalevi tänav 33 ja Järveküla tee 26, mille itaallased omal ajal ära ostsid. Linnavalitsus on omanikele teinud juba mitu ettekirjutust nõudmisega hooned korda teha. Kollo sõnul vormistasid nad lõpuks nende majade aluse maa erastamise paberid ja müüvad need hooned tõenäoliselt maha.

Dronovs vaatas võimaliku variandina ka Ahtme vanurite hooldekodu pooleliolevat korpust.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785