1. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BRC Kinnisvara muutis kaubamärki

Alates tänasest, 1. veebruarist, läheme üle uuele kaubamärgile BREC real estate center. Sellega seoses muutus logos täheühend BREC-iks.

Uus koduleheaadress on www.brec.ee­ ning meiliaadresside lõpud samuti brec.ee. Ettevõtte visuaalne identiteet jääb endiseks, teatas ettevõte.

Samuti registreeriti ettevõte ümber aktsiaseltsiks, kandes nüüd nime BREC Kinnisvara AS (registrikood: 11025569).

BREC Kinnisvara on 2004. aastal loodud kinnisvarateenuseid pakkuv ettevõtete grupp Baltimaades, mis omab esindusi Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis, Narvas, Riias, Vilniuses ning Kaunases. Pakume era- ja äriklientidele maaklerteenust, kinnisvara hindamist, projektijuhtimisteenust ning haldus- ja ehitusteenust. Ettevõte kuulub United Partners Group´i, mis tegeleb Baltimaades ja Venemaal ettevõtete finantsnõustamise, investeerimise, kinnisvaraarenduse ning kinnisvarateenuste pakkumisega.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785