30. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arendajad investeerivad Leedu kuurortidesse miljoneid

Kinnisvaraarendajad on pilgu pööranud mineraalvee poolest tuntud Leedu kuurortidele, kus juba käib aktiivne ehitustegevus.

Druskininkai ja Birstonase arendusprojektide puhul loodavad investorid eelkõige kasumit teenida hotellidest, konverentsikeskustest ja majutusprojektidest. Druskininkai on juba praegu nimetatud Leedu kõige kiiremini kasvavaks linnaks, tal on tihedalt kannul palju pisem Birstonas, vahendas BBN.

"Druskininkais käib aktiivne kinnisvaraarendus, kuna Vilniuse turg on peaaegu täis," kommenteeris kinnisvarafirma Inreal osakonnajuht Mindaugas Simkus.

Ekspertide hinnangul on Druskininkail ja Birstonasel populaarseima rannakuurorti Palanga ees eeliseid, kuna rand meelitab külastajaid vaid suvel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785