29. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KV.EE eesmärk 2007. aastal on 85 protsendiline käibekasv

Kinnisvarawebi haldav Diginet OÜ käive oli auditeerimata andmetel eelmisel aastal üle 6,5 miljoni krooni ja kasum 2,4 miljonit krooni.

Aasta edukas teine pool aitas saavutada käibe kasvuks 58%. September oli 2005. aasta septembriga võrreldes koguni kaks korda edukam, teatas ettevõte.

"Aasta alguse tulemusi jahutas eluasemedefitsiit, kinnisvara osteti ilma reklaamita. Alles kevadel vajati rohkem reklaami ja sügisel toimus reklaamimüügis hüppeline kasv," märkis KV.EE tegevjuht Tarvo Teslon.

"Väga kiirelt on kasvanud eraisikutest kuulutajate arv, mis andis tulemustele palju juurde. Juba praegu on meil kuulutusi kordades rohkem, kui kuulutustelehtedel. Aasta algus annab lootust sel aastal saavutada kasvunumbriks 85 protsenti. Ja veelgi suurema kasumi kasvuga loodame ÄP Gaselli Top’is hea koha saavutada," lisas Teslon.

KV.EE-l on kaks sõsarportaali Leedus. Edomus.lt asutati 2005. aastal ning populaarseim konkurent Aruodas.lt osteti 2006. aasta lõpus.

Diginet OÜ kuulub Moonfish Media gruppi, mis omab oksjonilehte Osta.ee ja kuulutusteotsingut Hydra.ee.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785